Airconditioning

Bij M.I.B. Verwarming zijn we gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van diverse airconditioning systemen. Of u nu uw woning of uw bedrijfspand wilt verwarmen of koelen, wij hebben de oplossing voor u.

Wij bieden verschillende merken airconditioning systemen aan, waaronder LG, Mitsubishi, Remeha, Panasonic, Daikin en Haier. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, waardoor er altijd een systeem is dat bij uw wensen en behoeften past.

Voordelen van airconditioning

Met een airconditioningsysteem in uw huis kunt u genieten van talloze voordelen die bijdragen aan uw comfort en welzijn. Ten eerste biedt airconditioning verkoeling op warme zomerdagen, waardoor u kunt ontsnappen aan de hitte en een aangename binnenomgeving kunt behouden. Het reguleren van de temperatuur zorgt niet alleen voor comfort, maar kan ook de slaapkwaliteit verbeteren, waardoor u beter kunt rusten en ontspannen. 

Daarnaast helpt airconditioning ook bij het beheersen van de luchtvochtigheid, waardoor uw huis koel en droog blijft, wat voordelig is voor mensen met ademhalingsproblemen of allergieën. Bovendien kan een hoogwaardig airconditioningsysteem de luchtkwaliteit verbeteren door het filteren van stofdeeltjes, pollen en andere verontreinigende stoffen, waardoor een gezondere leefomgeving ontstaat. Met de mogelijkheid om de temperatuur en instellingen naar wens aan te passen, kunt u de ideale omgeving creëren die perfect aansluit bij uw behoeften en voorkeuren. 

Het aanschaffen van een airconditioning is dus een investering in uw comfort, gezondheid en algeheel welzijn in uw eigen huis.

Onderhoud van uw airco

Bij M.I.B. Verwarming zorgen wij niet alleen voor de installatie van uw airconditioning systeem, maar ook voor het onderhoud ervan. Met regelmatig onderhoud voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur van uw systeem.

Onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van uw airconditioning systeem, zodat u optimaal kunt genieten van de voordelen ervan. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie en bieden een passende offerte aan.

M.I.B. Verwarmingsbedrijf Bjorn Middel Brielle Remeha

Ontdek de Remeha Diva…

Met Remeha Diva airconditioning koel én verwarm je elke gewenste ruimte in je woning. Precies zoals jij dat aangenaam vindt. Je hebt de keuze uit een mono-split systeem waarbij een binnenunit wordt aangesloten op een buitenunit en het multi-split systeem om meerdere ruimtes te koelen. Hierbij sluiten we twee tot vijf binnenunits aan op één buitenunit. 

Het geluidsniveau is ook bepalend voor het comfort dat je ervaart. De buitenunit is zo ontworpen dat deze minimaal opvalt in vorm, werking en geluidsniveau. Vanzelfsprekend is de buitenunit bestand tegen ieder weertype. De binnenunits zijn compact, stijlvol en zo goed als geruisloos. 

Ontdek de LG RAC…

LG snapt dat wanneer u voor uw huis of kantoor airconditioning aanschaft, u alleen met het beste genoegen neemt. Daarom werken wij onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersingsoplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid.

De superieure invertertechnologie biedt eersteklas koeling en verwarming en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energie-normen en is ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen

.

Ontdek de Mitsubishi SRK…

De Mitsubishi SRK is een geavanceerde airconditioner die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en prestaties. Met Mitsubishi’s toonaangevende technologieën en kwaliteitsontwerp levert de SRK-serie een effectieve en efficiënte koeling en verwarming voor diverse ruimtes.

De Mitsubishi SRK airconditioners zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Met verschillende modellen en capaciteiten kunnen ze worden aangepast aan verschillende ruimtes, van kleine kamers tot grotere commerciële omgevingen.

Wat de Mitsubishi SRK onderscheidt, is de focus op energie-efficiëntie. Deze airconditioners zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die het energieverbruik minimaliseren, waardoor gebruikers kunnen genieten van een aangename omgeving zonder zich zorgen te maken over hoge energiekosten.

Ontdek de Panasonic i R32…

De Panasonic i R32 is een geavanceerde airconditioner die is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie. Deze airco maakt gebruik van het koudemiddel R32, een innovatieve keuze die aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van oudere koudemiddelen, zoals R410A, met betrekking tot het verminderen van de invloed op het milieu en het verbeteren van de prestaties.

Een van de belangrijkste voordelen van de Panasonic i R32 is de lagere milieubelasting. R32 is een single-split-koudemiddel met een veel lagere potentiële bijdrage aan het broeikaseffect in vergelijking met R410A. Dit betekent dat de Panasonic i R32 minder negatieve gevolgen heeft voor het milieu, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor bewuste consumenten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onze merken

Wilt u meer weten over onze airconditioning systemen en de mogelijkheden voor uw pand? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor u klaar!

M.I.B Brielle

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op!