CV installaties

Op onze site hebben wij voor u een selectie gemaakt van de meest verkochte cv ketels. Naast de beschreven specificaties van deze cv ketels, heeft u tevens de mogelijkheid om de brochures te downloaden. Daar er tal merken op de markt zijn, kan het voorkomen dat de ketel of warmtepomp die u zoekt niet op de site staat. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat wij dit niet voor u kunnen verzorgen.

Neem dus voor uitgebreid advies of vragen contact met ons op!

Onze merken CV-ketels:

Kiezen voor ATAG is een bewuste keuze. Kiezen voor o.a. techniek & innovatie, service én het dealerschap.

Storingsarm en blijvend zuinig…
Jaar na jaar betrouwbaar dankzij het ‘warme hart’.

De warmtewisselaar – het warme hart van een CV-ketel – is het meest belangrijke en meest kwetsbare onderdeel van een CV-ketel. Daarom heeft ATAG een warmtewisselaar van Roest Vast Staal ontwikkeld. Dit materiaal is ongevoelig voor corrosie en slijtage en zorgt voor maximale warmteoverdracht. Dat scheelt niet alleen in onderhoud maar ook in gebruikskosten; na 15 jaar is een ATAG CV-ketel nog net zo zuinig als bij aankoop.

ATAG i36 ECZ

ATAG i36 ECZ is onze meest verkochte cv-ketel;

De ATAG i36ECZ is in september 2016 met een 7,7 als beste getest door de Consumentenbond. De cv-ketel werd o.a. geprezen om de snelheid en grote hoeveelheid warme water. De i36ECZ met CW5 klasse heeft een XXL tapprofiel en geeft een output van 11,5 l/min bij 60˚C. Als Atag select-dealer mogen wij u, in combinatie met een onderhoudscontract de a.c.g garantie aanbieden! 

De ATAG i zone serie betreft de nieuwe generatie cv-ketels, waarbij snel en veel warm water in een constante flow het belangrijkste kenmerk is. Het verschil wordt gemaakt door de nieuwe iCon RVS warmtewisselaar; een compleet nieuwe roestvaststalen warmtewisselaar, die nog compacter is en betere prestaties levert. De warmtewisselaar is ongevoelig voor corrosie en slijtage.

M.I.B. Verwarmingsbedrijf Bjorn Middel Brielle Atag

Remeha Tzerra ACE 39C CW5

De cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van Nederland. Dat vertaalt zich terug in een laag verbruik en tevreden gebruikers. Daarnaast biedt Remeha zekerheid. Al onze cv-ketels zijn geschikt om gekoppeld te worden met duurzame systemen zoals bijvoorbeeld een hybride warmtepomp. Moet je in de toekomst toch verplicht van het aardgas af, dan profiteer je met de GasLos Garantie van een gegarandeerde korting op een duurzaam systeem van Remeha.

Wij staan vermeld als Remeha dealer op de website van Remeha:

www.remeha.nl

M.I.B. Verwarmingsbedrijf Bjorn Middel Brielle Remeha

NEFIT

Met de nieuwste generatie Nefit Bosch hr-ketels is jouw woning helemaal klaar voor de toekomst.

  • Tot €200 energiebesparing
  • Klaar voor ander gas
  • Klaar voor hybride (combinatie met warmtepomp)
  • Klaar voor zonne-energie (combinatie met zonneboiler)

Al onze HR-ketels zijn voorzien van het unieke Multigasblok. Dankzij het Nefit Multigasblok ben je alvast voorbereid op mogelijke wijzigingen in de samenstelling van aardgas. Ook hebben onze HR-ketels een Low Energy cv-pomp, waardoor je niet alleen gas bespaart, maar ook op stroom. 

Afbeelding5

Intergas

HR-ketels, innovatie als traditie

We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen en vernieuwen van onze producten. Neem nu onze gasgestookte HR-combiketels. Een uiterst betrouwbare en door de consument gewaardeerde warmtebron, die dankzij voortdurende technologische innovatie optimaal presteert. Intergas is al jarenlang toonaangevend producent van kwalitatief hoogwaardige gasgestookte ketels met een hoog rendement. En we zijn van plan om dit ook nog heel lang te blijven. Bent u op zoek naar een goede vervanger van uw huidige cv-ketel? Met een nieuwe HR-combiketel van Intergas bespaart u jaarlijks al gauw tussen de 15 en 20% op de stookkosten.

Vaillant

Behalve comfortabel en veilig is de ecoTEC exclusive dus ook zeer energiezuinig. De bijzonder milieuvriendelijke hr-ketel van Vaillant draagt dan ook niet voor niets het A+ label voor verwarming in combinatie met de thermostaten vSMART, sensoHOME + buitenvoeler of de sensoCOMFORT systeemregelaar. Tevens heeft de ketel een A label met tot XXL tapprofiel voor warm water!

M.I.B. Verwarmingsbedrijf Bjorn Middel Brielle Vaillant

Wij werken met

M.I.B Brielle

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op!