M.I.B. Verwarmingsbedrijf Bjorn Middel Brielle vacature

Vacature installatiemonteur verwarming, warmwater en warmtepompen

M.I.B. Verwarmingsbedrijf is volop in beweging. Werken bij M.I.B. betekent meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een belangrijke transitie doormaakt. Jij wordt onderdeel van een organisatie die inzet en vitaliteit van medewerkers beloont. Je komt terecht in een informele organisatie met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Je gaat werken op het mooie eiland Voorne-Putten en werkt lokaal, waardoor je geen last hebt van files. Wij beschikken over een klein maar collegiaal team. Loopt een collega elders vast, dan zijn wij collegiaal en ondersteunen wij elkaar, zodat iedereen op tijd naar huis kan.

Voor onze vestiging in Brielle verwelkomen wij graag een nieuwe collega op onze installatie afdeling die ons gaat helpen bij het installeren van cv-ketels, warmwatertoestellen en warmtepompen. Samen met een collega ga je bij particulieren en klein zakelijke bedrijven bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel installeren. Waarbij ook een nieuwe rookgasafvoer wordt geïnstalleerd. Je geeft de klant instructie over de nieuwe cv-ketel en thermostaat en ruimt je werkplek netjes op. Weer een tevreden klant, op naar de volgende! Warmtepompsystemen zijn ook in opkomst en gaan steeds vaker deel uitmaken van jouw werk. Kortom een mooie afwisselende baan, waarbij je de kans krijgt om je door te ontwikkelen via vakgerichte cursussen en opleidingen. Daardoor groei jij als monteur en wij samen met jou als bedrijf.

Wat bieden wij?

  • Een vast contract wanneer je ervaren cv-monteur bent
  • Je hebt ieder jaar recht op 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband
  • Je hebt recht op 8 % vakantiegeld en je hebt een goede pensioenregeling
  • Je krijgt een bedrijfsauto met goed gereedschap en een telefoon ter beschikking
  • Een netto maandsalaris van € 2.500 tot € 3.000 al naar gelang de werkervaring
  • Wij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling, er zijn voldoende mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?

Wat heb je in ieder geval nodig om als installatiemonteur bij ons te komen werken?

  • Een afgeronde opleiding in de installatietechniek heeft de voorkeur
  • Geldig rijbewijs B en een Geldige CO-certificering, of bereid zijn dit te behalen
  • Klantvriendelijkheid en Doorzettingsvermogen
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Solliciteren

Lijkt het je leuk en leerzaam om te werken bij M.I.B. Verwarmingsbedrijf? Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met een CV. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via tel. 0181-414004 of e-mail info@mib-brielle.nl.